FELD

Francine Meerveld
Interior architecture and spatial design

Contact

Pers
  • Architecture
  • Spatial Design
FELD
Lotshots

In een bewogen tijd wil ik bezoekers van Dutch Design Week een niet-materiële escape, een inspirerende ervaring in een andere dimensie bieden. We hoeven niet ver te gaan om een innerlijke reis te maken.

About

FELD werkt vanuit de overtuiging dat mensen zich beter voelen in goed vormgegeven ruimtes. Met een oprechte interesse in mensen en een passie voor interieurarchitectuur maakt de studio eindresultaten die opliften en inspireren.

Naast de projecten FELD in opdracht doet, is De Trip op Dutch Design Week een voorbeeld van eigen werk. Met De Trip wil Francine het belang van beleving in architectuur benadrukken. Functionaliteit is fijn, beleving beklijft.

  • Trip to the Moon Films
  • Trip to the moon Films

This video is hosted by a third party. By showing the external content, you accept the terms and conditions by Vimeo. Tracking and analytics are disabled.

Project

Even uit de werkelijkheid verdwijnen. Een andere wereld in stappen om opgeladen weer verder te gaan.

De Trip is een ervaring door een vervreemdende binnenruimte die verfrissend werkt. Bezoekers worden meegenomen in verschillende fases – verstilling, prikkeling en oase. Middels licht, geluid, nieuwe perspectieven en wisselende sensaties krijgt de bezoeker een ervaring die inspeelt op de verschillende zintuigen – een beleving die beklijft.

“Niemand keert terug van een reis zoals hij vertrokken is.” Graham Greene

De Trip >>

On Show

Map

Dutch Design Week
Eindhoven, NL
22–30 October 2022