Get set! Dutch Design Week 2022 wordt een bijzondere editie. Ontdek het werk van de 10e lichting Drivers. Deze 23 talenten presenteren zich op verschillende plaatsen in Eindhoven én online. Publicitair bundelen ze hun krachten met als gezamenlijk thema Future Affairs. De campagne, ontworpen door Fond Studio, is een visueel feest geïnspireerd op de energie en dynamiek van de kermis.

Boost je zelfvertrouwen met de slimme spiegel Mina, verdiep je in het duurzaam verven van textiel met bacteriën, beleef De Trip en laat je verleiden door de kleurrijke m/v/x schoenenlijn. Het is een kleine greep uit alle projecten dit jaar.

Om onze publicitaire slagkracht nog groter te maken, trekken we als community dit jaar samen op. Deze verbinding met onze eigen Club DDD community maakt dit jubileum extra bijzonder.

Celebrating Club DDD community!

Driving Dutch Design ontdekt en ondersteunt al 10 jaar pioniers en creative startups. Wij tellen 4 + 4 partners, 8 dragons, ruim 50 coaches, circa 120 masterclasses en meer dan 200 Drivers die samen oneindig veel creativiteit, nieuwe kennis en inzichten, ervaringen en netwerkcontacten hebben opgeleverd.

Club DDD is de alumni-club van Driving Dutch Design. Drivers treden na hun deelname aan het programma automatisch toe. Club DDD maakt zich sterk om je verder te ontwikkelen, om met en van elkaar te blijven leren, om samen te werken en elkaars netwerk te delen.


Bekijk op de map op welke plekken je de Drivers kunt bezoeken.

  • Masterclass with Karin Bloemen
    Margo Petersen
    Masterclass with Karin Bloemen
  • Masterclass with Ernestien Idenburg
    Masterclass with Ernestien Idenburg
  • Masterclass with Paul Hughes