Fond Studio

Sarah van Berkom
Visual identity consultant

Contact

Pers
 • Graphic

This video is hosted by a third party. By showing the external content, you accept the terms and conditions by Vimeo. Tracking and analytics are disabled.

Fond Studio

Éen visuele identiteit is niet zomaar een mooi plaatje, het is de visuele weergave van jouw verhaal.

About

Fond Studio is Sarah van Berkom, een visual identity consultant gevestigd in Eindhoven.

De naam van de studio zegt het al: Fond betekent dol zijn op. Vanuit haar passie voor het vak, en hart voor de aarde en haar bewoners, visualiseert Sarah verhalen. Ze heeft als doel om door middel van op maat gemaakte visuele identiteiten bij te dragen aan het succes van organisaties in de domeinen die haar nauw aan het hart liggen: kunst en cultuur, natuur en welzijn. Want een op maat gemaakte visuele identiteit maakt dat organisaties worden gezien als meer onderscheidend, eigen en consistent, en draagt daardoor ook bij aan hun zichtbaarheid.

Fond Studio draait om persoonlijke aandacht, diepgang en gastvrijheid. Een gemoedelijke voedingsbodem voor inhoudelijke gesprekken, met aandacht voor mens en product. Een ontwerpstudio waar duurzame samenwerking centraal staat, en waar verhalen worden gedeeld met het vertrouwen dat deze op unieke en toegankelijke wijze worden verteld. Dit doet Sarah door het gesprek aan te gaan, om zo tot de kern van de persoon of organisatie te komen en beter begrip te creëren van hun waarden. Om vervolgens hun verhaal zichtbaar te maken in de vorm van identiteit, boek of tentoonstelling.

De buitenkant in lijn met de binnenkant. Want een visuele identiteit is niet zomaar een mooi plaatje, het is de visuele weergave van jouw verhaal.

 • Future Affairs A2 poster
  A2 poster, serie van 3 (1/2)
 • Future Affairs A2 poster
  A2 poster, serie van 3 (2/2)
 • Future Affairs social campagne
  impressie social media campagne
 • Future Affairs sjaal
  productie: de Breigigant — mock-up: Country4k
  sjaal, oplage van 600
 • Future Affairs brand guide
  brand guide

Project

Future Affairs

Om ervoor te zorgen dat de drivers van de 10e editie Driving Dutch Design zichtbaar zijn als collectief tijdens Dutch Design Week 2022, en om 10 jaar Club DDD community te vieren, ontwikkelde Fond Studio de visuele campagne ‘Future Affairs’. Een visueel feestje geïnspireerd op de dynamiek, levendigheid en vreugde van fun fairs, met een subtiele verwijzing naar de kernwaarden van het DDD programma: toekomst, beweging en verbinding. De verschillende visuele uitingen zijn online en verspreid door Eindhoven te vinden.

On Show

 • Fond of building foundations

  by appointment only

  Apparatenfabriek, Strijp-S
  Routebeschrijving

Map

Dutch Design Week
Eindhoven, NL
22–30 October 2022